Propolisz cseppek Gyerekeknek - Hogyan adjuk?


Már az évezredekkel korábban, a hagyományos gyógyászatban is használt propoliszról kiderült, hogy a felnőttek mellett a gyerekek is érezhetik jótékony tulajdonságait.

Fontos tápanyagokat tartalmaz:

  • Vitaminokat (A-, B1-,B2-, E-vitamin),
  • nyomelemeket (pl.: cink, kálcium),
  • ferulsavat (Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok ellen hatékony anyag),
  • és antioxidáns hatású flavonoidokat.

A felsoroltak mindegyike hozzájárul a propolisz általános egészséget támogató hatásaihoz. Ehhez hozzájön még, hogy a propolisz előállítása során a méhek számtalan olyan baktérium -és kórokozóellenes anyagot használnak fel, amelyek különböző növényekről származnak, és már a természetben is a parazitákkal szembeni védekezést szolgálják!

A propolisz fertőtlenítőként támogatja szájfertőzések, fogínygyulladások, vagy akár a bőrön külsőleg jelentkező sérülések gyorsabb gyógyulását.
Baktériumellenes hatásai miatt a gyermekkorban igen jellemző pattanások, bőrfertőzések kezelésére is alkalmas. Segítheti a bőr felszínének mielőbbi regenerálódását.

Adagolása serkentheti az emésztőrendszer jobb működését, támogatva bizonyos anyagok jobb feszívódását.

A porpolisz cseppek természetes antibiotikumok, -antiszeptikus és antioxidáns hatású készítmények. Fül -és orrfertőzések, továbbá meghűlés és influenza ellen hatékonyan funkcionáló antibakteriális készítmények.

Biológiai vizsgálatok eredményei azt igazolják, hogy a propolisz hatással van számos baktériumcsaládra, amelyek a légutak hurutus megbetegedéseit, asztmát, vagy netán tödűgyulladás kialakulását idézhetik elő.

Marry Brighton regisztrált diéta-specialista Franciaországban. A Colorado Egyetemen diplomázott sport -és táplálkozástudomány szakon. Dr. Brighton elismert szaktekintély, akinek már az első tapasztalatai is nagyon pozitívak voltak a propolisz cseppekkel kapcsolatban. „A lányomnak fülfertőzése volt kialakulóban, melyre egy helyi gyógyszertárban ajánlották a propolisz cseppeket. A patikusok olyan készítménynek írták le, amely segíteni fog a beteg immunrendszerének az erősítésében, és a fülgyulladás kezelésében, valamint utóbbi újbóli kialakulásának a megelőzésében. 2-3 hét se telt el, és a kislányom újra egészséges lett, pusztán a propolisznak köszönhetően!”

A propolisz cseppek egyik lehetséges napi adagolása gyerekeknek: 10-15 csepp naponta (a felnőtt adag fele), max. 2-3 alkalommal, például: langyos vízhez, teához, tejhez hozzáadva. Csecsemők és újszülöttek a szükséges oltásokat követően, ugyan minimális arányban, de propolisz cseppeket is kaphatnak: max 1-3 csepp/nap, folyadékban, folyékony tápszerben elkeverve.

Propolisz VÁSÁRLÁS tovább ⇢

Propolisz csepp

Propolisz termékek

Propolisz cseppek, 100ml = 3.971 Ft
Propolisz cseppek, 50ml = 2.271 Ft
100% tiszta Méhpempő, 40g = 6.171 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Propolisz CseppekTöbb ezer elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezünk.

Propolisz Csepp Kúrák

Gyerekeknek Propolisz cseppetGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 10 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek PropoliszCsepp.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Propolisz cseppet50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES PROPOLISZ KÚRA

Gyakori kérdések a Propoliszról:

Mire jó a Propolisz? Kinek ajánlott a fogyasztása?

Összes Propolisz kérdés és válaszhoz tovább.
Propolis cseppek

Csökkentsd a Megfázás megfázás és az influenza esélyeit Propolisz cseppel.

Csökkentsd a Betegség megelőzés betegségek kialakulásának esélyeit Propolisz cseppel.

Védje propolisszal egészségét