A propolisz cseppek főbb hatásai a szervezetre

Immunerősítés

Az antibakteriális, antivirális, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatásairól ismert propolisz segíthet a jobb egészségi állapot megőrzésében. Továbbá, aktiválja az immunrendszer működését, támogatja a szervezet jobb ellenálló képességét a betegségekkel és fertőzésekkel szemben.

Tovább a propolisz immunerősítő hatásához...

Fertőtlenítő hatás

A propolisz, mint természetes fertőtlenítő, külsőleg és belsőleg egyaránt hatékonyan alkalmazható. A bőr felületén jelentkező sérülések, égési sérülések, ajakherpesz kezelése, belső fertőtlenítés, mint pl. fogíny -és szájápolás szempontjából bizonyítottan hatásos. Szájüreggyulladás, afták okozta roppant kellemetlen panaszok, vagy akár fogfájás enyhítésére egyaránt hatékonynak bizonyulhat (öblögetés).

Gyulladáscsökkentő hatás

Nagyrészt a flavonoidoknak köszönhető a propolisz gyulladáscsökkentő hatása. A szervezeten belül és kívül egyaránt segít a gyulladásos panaszok mérséklésében. Szerep van a sebkezelésben.

Bőrápolás

A propolisz cseppek és tinktúrák önmagukban is alkalmazhatóak a bőr ápolására. Pl. miteszerek, pattanások, felületi sérülések, mielőbbi eltűntetése, kezelése. céljából. A propolisz cseppekről feltételezik, hogy helyi alkalmazásuk segítheti az egészséges fejbőrt is (segítheti a haj növekedését >>> lásd. a tudományos kutatásoknál). Nem véletlen, hogy a modern kozmetikai ipar a propoliszt szépségápolási krémek, kenőcsök összetevőjeként is felhasználja!

Légzőszervi megbetegedések

A baktériumok, vírusok sok esetben légzőszervi megbetegedéseket válthatnak ki. Elég csak az influenza és meghűlés ide kapcsolódó tüneteire gondolni. A propolisz antibakteriális és antivirális hatásai segíthetnek enyhíteni a baktériumok, vírusok által kiváltott légzőszervi panaszokat, mint például a hörghurut. A propolisz meggátolja a baktériumok további elszaporodását.

Égési sérülések kezelése

A sebesülésre tett propolisz cseppek természetes érzéstelenítőként csillapíthatják a fájdalmat. A sérült bőrrétegre kenve védőfelületet képeznek a kórokozók bejutásával szemben.
TIPP: Amennyiszer égető, kibírhatatlan fájdalom jelentkezik, annyiszor vigyünk fel belőle a sebre. Mindez persze a sérülés súlyosságától függ.
A propolisz I. és II. fokú égési sérülések ellen lesz hatékony.

Gyomorproblémák ellen

Gyomor -és nyombélfekély esetén hámhiány, sebesedés alakul ki a gyomorban. A két betegség kialakulásának oka, és kezelésének a módja igen hasonló. (Kialakulásuk lényege, hogy a gyomor nyálkahártyáját a savasodástól védő nyákréteg folytonossága megszűnik. A sav pedig elkezdi marni, fokozatosan kisebesíteni a nyálkahártya sejteket.) A természetes kezelés egyik módja lehet, az alkohol, a savas üdítők, vagy a dohányzás kerülése mellett a propolisz tinktúra/cseppek alkalmazása. Az elején napi 3, majd 2 alkalommal, 1-2 ml (25-50 csepp), nagyjából 2-3 hét elteltével, tapasztalatok szerint segíthet a probléma megoldásában. A propolisz hatóanyagai regenerálják a gyomorfalat.
Alkohol tartalma miatt a propolisz cseppeket legideálisabb mézzel elkeverni, majd így egy szelet kenyérre kenni. Önmagában, vagy folyadékban feloldva ne fogyasszuk gyomor -és nyombélfekély, valamint gyomorhurut esetén.

Fáradtság, levertség ellen

A propolisz és a méz elegye napi rendszerességgel fogyasztva, 3 héten át, segíthet átlendülni az évszak -és hőmérsékleti változásokhoz gyakorta köthető fáradtság érzetén. Alapvető vitaminoknak, mint amilyen a C-vitamin is, jobb felszívódást biztosít, javítva így az egészségen, a közérzeten.

Propolisz Csepp Kúrák

Gyerekeknek Propolisz cseppetGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 10 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek PropoliszCsepp.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Propolisz cseppet50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES PROPOLISZ KÚRA
Propolisz csepp

Propolisz termékek

Propolisz cseppek, 100ml = 3.971 Ft
Propolisz cseppek, 50ml = 2.271 Ft
100% tiszta Méhpempő, 40g = 6.171 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Propolisz CseppekTöbb ezer elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezünk.

Erősítse immunredszerét természetesen Propolisz cseppekkel, és előzze meg a betegségeket könnyedén.

A Propolisz Csepp kitűnő fertőtlenítő hatással rendelkezik.

Tovább a Propolisz Csepp hatásaihoz

Gyakori kérdések a Propoliszról:

Mire jó a Propolisz? Kinek ajánlott a fogyasztása?

Összes Propolisz kérdés és válaszhoz tovább.
Propolis cseppek

Csökkentsd a Megfázás megfázás és az influenza esélyeit Propolisz cseppel.

Csökkentsd a Betegség megelőzés betegségek kialakulásának esélyeit Propolisz cseppel.

Védje propolisszal egészségét

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók