Propolisszal az egészséges bőrért


A propolisz kiváló fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokal rendelkezik, ami okán kitűnően alkalmazható a bőrápolás terén is.

Így bármiféle felületi horzsolás, égési sérülés esetén hathatós segítséget és azonnali enyhülést képes nyújtani a sérült bőr számára. De ugyanilyen hatékonyan alklamazható ajakherpesz vagy afta esetén is. Nem kell tehát feltétlenül azonnal a méreganyagokkal teli gyógyszerekhez fordulni, hiszen a természet sokkal kíméletesebb, ám mégis rendkívül hatékony megoldást kínál mindezekre a problémákra.

Propolisz a szájápolásban

Sőt, a száj területén nem csupán kívülről alkalmazható a propolisz nagy hatékonysággal, hiszen ugyanilyen eredményesen vethető be a szájüregben előforduló kellemetlen tünetek enyhítésében is. Így például szájüreggyulladás vagy fogínybántalmak esetén is bizonyítottan hatásos megoldás a propolisz alkalmazása. Sőt, akár a sajgó fog fájdalmának enyhítésére is alkalmas a propolisz, ha a belőle készített tinktúrával öblögetünk néhán percig.

Makulátlan bőr Propolisszal

Sokak életét megkeserítik a mitesszerek, gyulladt pattanások, és nem csupán tinédzser korban. Pedig létezik megoldás mindezekre a problémákra, ami ráadásul mindneféle mérgező vegyi anyagtól is mentes. Temészetesena propoliszról van szó, hiszen kitűnő fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Ezért belülről és kívülről egyaránt remekül alkalmazható bőrproblémák esetén is. Ha közvetlenül a bőrön használjuk, akkor számíthatunk a különféle bőrproblémák, sérülések, mitesszerek, aknék rövid időn belül történő enyhülésére és megszűnésére.

Hatékony megoldás az égési sérülések esetén

Ha kisebb vagy közepes súlyosságú égési sérülést szenvedtünk, akkor is a segítségünkre siet a propolisz. Azonnali enyhülést és fájdalomcsökkenést érhetünk el, ha néhány csepp propoliszt cseppentünk a megsérült bőrfelületre. Ráadásul a bőrfelszínen így keletkező propoliszos védőréteg hatékony védelmet nyújt a bőrnek a kórokozókkal és fertőzésekkel szemben is. Ez pedig nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy minél előbb és teljes körűen tudjon begyógyulni a bőrünkön lévő sérülés, és ne maradjon utána csúnya, esztétikailag igencsak zavaró heg.

Minősített Propolisz RENDELÉS 1 munkanapos szállítással ⇢

Propolisz csepp

Propolisz termékek

Propolisz cseppek, 100ml = 3.971 Ft
Propolisz cseppek, 50ml = 2.271 Ft
100% tiszta Méhpempő, 40g = 6.171 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Propolisz CseppekTöbb ezer elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezünk.

Propolisz Csepp Kúrák

Gyerekeknek Propolisz cseppetGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 10 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek PropoliszCsepp.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Propolisz cseppet50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES PROPOLISZ KÚRA

Gyakori kérdések a Propoliszról:

Mire jó a Propolisz? Kinek ajánlott a fogyasztása?

Összes Propolisz kérdés és válaszhoz tovább.
Propolis cseppek

Csökkentsd a Megfázás megfázás és az influenza esélyeit Propolisz cseppel.

Csökkentsd a Betegség megelőzés betegségek kialakulásának esélyeit Propolisz cseppel.

Védje propolisszal egészségét