Fokozza Immunrendszerének hatékonyságát Propolisszal

Betegség megelőzése

A ’méhszurokként’ is ismert anyag segít fenntartani az immunrendszer egyensúlyát, így elébe menve a vírusos és bakteriális fertőzések, betegségek kibontakozásának. Az erős immunrendszer alapfeltétele az olyan fertőző betegségek elkerülésének, melyek immungyengeség következtében alakulhatnak ki (lásd. influenza, nátha). A propolisz megelőző hatású is lehet, ugyanakkor a gyorsabb gyógyulást is elősegítheti.

Tudjon meg többet az immunerősítő propoliszról

Serkenti a sebgyógyulást

A propolisz a bőr felületi sebesüléseinek, égési sérülések és sebek kezelésében segíthet. Megóvja a sebet az elfertőződéstől, az esetleges továbterjedést megakadályozza. Csökkenti a fájdalmat, támogatja a sejtlégzést. Tisztító-fertőtlenítő hatású, gyorsítja a gyógyulás ütemét.

Antibiotikumokkal kölcsönhatásban

A propoliszt szokás természetes antibiotikmuként is említeni. Különböző kórokozók, mint pl. a ’ Staphylococcus’ baktériumok ellensúlyozására képes. In vitro kísérletek szerint a propolisz a szervezetben kölcsönhatásba léphet számos szintetikus antibiotikummal, felerősítve azok baktériumölő hatásait.

Antioxidáns-védelem

A propolisz cseppek flavonoid és polifenol összetevői fokozzák a szervezet sejtjeinek antioxidáns védelmét a szabadgyökök sejtkárosító hatásaival szemben. Kimutatták, hogy ezáltal a propolisz támogatja a szervezet létfontosságú szerveinek a védelmét. Pl. segíti a máj védelmét azáltal, hogy meggátolja a májsejtek károsodását.

Megfázás ellen

A propolisz antibakteriális és antivirális hatásaival segíthet megelőzni, vagy enyhíteni a meghűlés panaszait. A megfázás első tüneteinél már 1 napos propolisz kúrával javulás érhető el! A cseppek egy pohár vízben feloldva is enyhítenek a megfázás panaszain, ennél azonban még hatásosabb a propoliszos méz alkalmazása (1/2kg mézhez, 10ml porpolisz csepp + ízlés szerint fokhagyma)!

Serkenti a haj növekedését

Japán orvoskutatók szerint hajhullást követően a propolisz fokozhatja a haj újranövekedését. Úgy találták, hogy támogatja az egészséges fejbőrt, és serkenti a hajszálak normál növekedési ütemét.

Propolisz VÁSÁRLÁS ⇢

Propolisz Csepp Kúrák

Gyerekeknek Propolisz cseppetGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 10 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek PropoliszCsepp.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Propolisz cseppet50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES PROPOLISZ KÚRA

Gyakori kérdések a Propoliszról:

Mire jó a Propolisz? Kinek ajánlott a fogyasztása?

Összes Propolisz kérdés és válaszhoz tovább.
Propolisz csepp

Propolisz termékek

Propolisz cseppek, 100ml = 3.971 Ft
Propolisz cseppek, 50ml = 2.271 Ft
100% tiszta Méhpempő, 40g = 6.171 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Propolisz CseppekTöbb ezer elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezünk.