Beszámolók Propolisz fogyasztóktól - Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Immunerő fokozása

Lukács Andrásné Erzsébet - Csömör

„A férjemmel közösen már lassan 1 éve, hogy fogyasztjuk a propolisz cseppeket. Egyedül a tavasz végén, és a nyári hónapok nagy részében nem alkalmaztuk (mi ezt az időszakot „gyümölcs-szezonnak” hívjuk, és figyelünk arra, hogy tápanyagokban gazdag gyümölcsöket fogyasszunk). Mivel mindketten rohanó életet élünk - a férjem cégvezető, én pedig a családi vállalkozást egyengetem, a propolisz cseppekben találtuk meg azt az étrendkiegészítőt, ami segít nekünk egészséges maradni. Szervezetünk ellenálló képességét természetesen erősíti, a betegségek szó szerint elkerülnek minket!
Személy szerint, amint érzem magamon, hogy valami kialakulóban van ott belül, esetleg gyengébb vagyok a kelleténél, előrehozom a napi propoliszos adagokat, és másnapra újra fittnek érzem magam. Csodás termék. Köszönjük Önöknek, na és persze a propolisznak!”

Torokfájás ellen

Kocsisné Karola - Dunaújváros

„Nemrégiben, a téli influenza és megfázás szezonjának kellős közepén, a munkahelyemről hazafelé tartva, egyszer csak éreztem magamon, hogy kótyagos, és a szokottnál is jóval levertebb vagyok. Ráadásul kaparni kezdett a torkom is... Szerencsére a családban jó ideje tartunk otthon propoliszt. Azonnal feloldottam 20 cseppet egy kis pohár vízben... Lefekvés előtt már sokkal, de sokkal jobban voltam, a torokfájásom például megszűnt. Biztosrra mentem, és másnap az ajánlott adagolásnak megfelelően, 3 alkalommal fogyasztottam a cseppeket. Nagyon elégedett vagyok a propolisszal. Most is sikerült elejét vennem egy esetlegesen kialakuló megfázásnak/influenzának!”

Allergiás kiütések kezelése

Katona Gáborné - Paks

„Imádtam a majonézes hideg salátákat, a franciasalátát, a krumplisalátát! Kiderült azonban, hogy allergiás vagyok a majonézre. Amióta kiderült, nagyon nehéz ellenállnom a kísértésnek –volt már arra példa, hogy a hasam után mentem: A lányom egyik nap készített franciasalátát. Egyedül voltam otthon, és hát gondoltam, hogy egy nyalást megengedek magamnak. Hiba volt! Rövid időn belül hólyagok jelentkeztek a szám körül, egyből tudtam, hogy nem kellett volna csipegetnem.
A propolisz segített helyrehozni a hibámat: pár cseppet gondosan eloszlattam az érintett felületen. Másnapra nyoma sem volt a hólyagoknak, leszáradtak!”

Legyengült immunrendszer

Imre István - Cegléd

„Vezető beosztásban dolgozok egy cégnél, így nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy kimaradjak a munkahelyemről. Egyik nap azonban megtörtént a legrosszabb. Szó szerint nem bírtam kikelni az ágyból! Valami vírusos nyavaja támadhatott meg - hasogatott a fejem, borzasztó volt a közérzetem, és még a lázam is felszökött. Kénytelen voltam betelefonálni a főnökömnek, hogy nem tudok bemenni dolgozni. Hála az édesanyám ajánlásának, na és persze a propolisz (és a méhpempő) hatásainak, másnap újult erővel vághattam bele a munkába. Nem akartam elhinni azt, hogy 24 óra alatt, mondhatni meggyógyultam!”

Propolisz tinktúra

Magyarné K. Tünde - Budakalász

„Közel egy éve használjuk különböző problémák és betegségek kezelésére a propolisz tinktúrát. Az elején még a patikában kapható készítményt vásároltuk, aztán lehetőségünk adódott arra, hogy nyers propolisz és alkohol segítségével elkészítsük a sajátunkat (aki esetleg nem tudná, már az interneten is számtalan recept található házilag készített propolisz tinktúrákról).
A tinktúra nagyon jó fejfájásra, megfázásra, influenzára, gyomorégésre. Külsőleg pattanások, horzsolások ellen, kisebb sebek fertőtlenítésére használjuk. Kimondottan alkalmas az immunerő növelésére, valamint megelőzésre az influenza szezonja alatt. Legutóbb, körülöttünk szinte mindenki influenzás lett, se a férjem, se én, se pedig a kislányom nem kapta el a fertőzést!”

Immunerősítés

Albert Kamilla - Budapest X.

„Rendszeres propolisz fogyasztó lettem. A barátnőim nagy részét is sikerült rávennem, hogy fogyasszák a terméket. Egy propolisz kúra felerősíti az immunrendszert, javít az általános egészség állapotán. Mindezt már a barátnőim is megtapasztalták! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki tenni szeretne a fertőzések és betegségek megelőzéséért.”

Ekcéma ellen

Halmosi Pál - Somogyszil

„A kisfiam ekcémáját kezeltük propolisszal. Az eredmény önmagáért beszél – A kezelés első napjától számított egy héten belül sikerült visszaszorítanunk a fertőzés kiterjedését. Mindezt egy természetes készítménnyel értük el, nem pedig drágábbnál-drágább orvosságokkal!”

Fogínyápolás

Kovacsik Pál - Győr

„Elég komoly, bakteriális fogínyfertőzésem alakult ki. Sajnos nem igazán figyeltem oda fogaim egészsgére, sok esetben a fogmosást is elhanyagoltam. Idővel pedig komoly fájdalmaim, és panaszaim lettek.
Csak bele kellett néznem a tükörbe, és máris megállapítottam, hogy valami nagyon nincs rendjén! A fogínyem elszineződött, és valamiféle lepedék rakódott le a fogtőben. Elmentem a fogorvosomhoz, aki felállította a diagnózist: a fogínyem a rózsaszín helyett azért lett vöröses színű, mert begyulladt - A fogíny megdagadt, lazává vált, ahelyett hogy körülölelné szorosan a fogat. - Amit én lepedéknek láttam, az fogkő volt.
Nagyon érzékeny volt a gyulladásos pontja a számban, hiszen amint megpiszkáltam, vagy csak éppen hogy ettem valamit, vérezni kezdett...
A fogorvosom javaslatára azonnal kezelni kezdtük a problémát. Legnagyobb meglepetésemre először a propolisz cseppet ajánlotta. Amennyire kétkedtem az elején, hasonlóan nem akartam elhinni a végeredményt sem! Rendszeres kontroll vizsgálatok mellett, a propolisznak hála elmúlt a gyulladás, a fogínyem ismét rózsaszínre „váltott”. A fertőzés bő 1 hét alatt megszűnt! Mindössze annyit tettem, hogy napi 3 alkalommal propoliszos vízzel öblögettem, és naponta 2-szer 1-2 cseppet óvatosan felvittem a fájó területre.”

Kutatások

Vivian Goldschmidt, MA - tápanyagszakértő

Tudományos kutatások igazolták a propolisz baktériumellenes hatásait. Hatékonynak találták ’Staphylococcus’ baktériumok ellenében is. Immunerősítő hatású, nem csak hogy elpusztítja a káros mikróbákat, hanem felerősíti az immunrendszert a kórokozókkal szemben...
Az évezredek óta ismert propolisz manapság reneszánszát éli, még szájfertőtlenítőként, fogápolóként, fogkrémek alapjaként is felhasználják! ”

Propolisz VÁSÁRLÁS ⇢

Propolisz csepp

Propolisz termékek

Propolisz cseppek, 100ml = 3.971 Ft
Propolisz cseppek, 50ml = 2.271 Ft
100% tiszta Méhpempő, 40g = 6.171 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Propolisz CseppekTöbb ezer elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezünk.

Propolisz Csepp Kúrák

Gyerekeknek Propolisz cseppetGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 10 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek PropoliszCsepp.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Propolisz cseppet50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES PROPOLISZ KÚRA

Gyakori kérdések a Propoliszról:

Mire jó a Propolisz? Kinek ajánlott a fogyasztása?

Összes Propolisz kérdés és válaszhoz tovább.