A szervezet azonban nem tudja magát fejleszteni következésképpen szükséges,

A szervezet azonban nem tudja magát fejleszteni következésképpen szükséges,Hogy egy diéta, valamint egy italt, vagy egy-kiegészítők, ha szükséges Ásványi anyagok osztva szempontjából a szükséges mennyiséget az emberi test makro, mikroelemek, továbbá mikroelem, vagy szempontjából a fizetés, valamint az igények a szükséges, hasznos, semleges, valamint a mérgező Ásványi anyagok: Honnan jönnek a test tartalmaz ásványi anyagokat, körülbelül 4% – a a teljes súlyát, valamint több mint 80% – a ezt a mennyiséget tartalmazza a csontokat.

Ez azonban nem egyszerűen pusztán a mennyiség, ami fontos, az az arány néhány közülük. Valamint ennek következtében hiányzik az ásványi anyagok a mikroorganizmus, valamint továbbá, mivel akkor keresse meg az étrend-kiegészítők különböző kiegyensúlyozott kombinációk például MaxiVita Kizárólagos Kalcium+ magnézium+ cink erő+ az elsődleges erőforrás ásványi anyagok gyümölcsöt, zöldséget. Ellentétben a vitaminok, vagy ásványi anyagok, amikor főzés állandó, csak lehet, hogy kimosódás a víz, ami azt jelezheti, hogy a veszteség.

Amikor beszélünk vitaminok akkor fontos megemlíteni,

Amikor beszélünk vitaminok akkor fontos megemlíteni,Hogy ezen kívül ásványi anyagok sor, mindig egy anyag, nem, mint a különböző összetevőket. Valamint csak a természet, az anyagok függ az ár a felszívódást a divízió ásványi vegyületek minerályUž beszélt az igazság, hogy az ásványi anyagok tudjuk osztani a 2 azt jelenti. A lényeges, az a tanszék, ásványi anyagok szerint az, hogy sok az egyedi igényekhez. Ha ez az összeg több, mint 100 mg / nap, azt követően, hogy beszélünk makroelementech (elektrolitok), ha kevesebb, mint 100 mg minden nap után, hogy ez egy mikroelemek.

Ami ásványi anyagok tartoznak, ahol a Vitaminok nélkülözhetetlen vegyületek, amelyek együtt ásványi anyagok, egészséges fehérjék, zsírok, valamint a szénhidrát szükséges részei az emberi étrend. – Néhány kivételtől eltekintve -, a test vitaminok, hogy önmagában is, mint kell a diéta. Az emberi szervezet végzi a funkció a katalizátorok a biokémiai reakciók is ezért fontos szerepet játszanak az eljárások, a felszívódás, valamint az anyagcsere. Vitaminokat is tartalmaz antioxidánsokat.

Antioxidánsok: olyan anyagok, hogy megvédje a testet a költség-szabad oxigén gyökök így segít a megelőzés, a szívbetegség, érrendszeri feltételek, rák, valamint több más feltételek, köztük a legjelentősebb a divízió vitamin szerint a kémiai-fizikai lakóingatlanok a vitaminok jobbra a 2 csapat oldódó vitaminok zsír lipofil ezek közé tartozik az a-vitamin egy, valamint a provitamin a béta-karotin, vitamin, D -, E -, valamint k. 2. Vitaminok vízben oldódó hidrofil ez a csapat áll a B-csapat-vitamin, azaz a tiamin, riboflavin, niacin, piridoxin, sav panthotenová, biotin, folacin, valamint a C-vitamin Vízben oldódó vitaminok nem általában a szervezetben folyamatosan semmilyen, vagy csak minimális szinten, valamint a nem kívánt ürül ki a pisi.

A vízben oldódó vitaminok történik,

A vízben oldódó vitaminok történik,Az egész élelmiszer-feldolgozás, valamint a főzés, hogy a legnagyobb veszteség výluhem a zsírban oldódó vitaminok a legnagyobb veszteség által kiváltott oxidáció a levegő oxigén. A kereslet a legtöbb ásványi anyagok, vitaminok meglehetősen alacsony. A szükséges mennyiséget garantálja a normál testi funkciók emberi lények attól függ, hogy több változók, mint például az életkor, a nem, egészségi állapot, életmód, munka, feladat, stb amikor a vitaminok hiánya vezet a tagállamok, amelyek a továbbiakban hypovitaminosis.

Hypovitaminosis, mint egy szabály, akkor fordul elő, mint az eredmény hiánya, a kereset, a társult betegség az képtelenség, hogy felszívja a vitaminok, vagy időszakokban fokozott követelményeket, illetve egyre nagyobb veszteségeket. A hiánya lipofil vitaminok meglehetősen szokásos szigorú diéta, egy jelentős csökkenése a kövér amikor vége fogyasztása-vitamin okozhat túladagolás (túladagolás). A veszély, például egy magas fogyasztás, a-vitamin, a szülési, mivel az a-vitamin egy felesleges is jár, teratogenně károsítja a magzat ez a probléma azonban nem indokolt abban az esetben, karotinoidok, amely a kiállítás kapcsolatban hatszor sokkal kevésbé megbízható, mint az a-vitamin -, valamint kifejezetten a karotinoid a testet, majd kidolgozni annyira, a-vitamin, mint igényel.

Amikor ez magában foglalja a C-vitamin, ami talán nagy adagokban válthat ki a gyomor hyperacidity Ásványi anyagok Ásványi anyagok adhatók meg, mint egy ásványi anyag, vegyület, amely nem rendelkezik amellett, hogy a vitaminok nem energia éri, ennek ellenére, az élet fontos. Bár szükség van benne, ásványi anyagok továbbra is a rend mikrogramm, mindegyikük végzi a szervezet játszik pótolhatatlan funkció.