Immunerősítés propolisz csepp segítségével


Az egészséges immunrendszer olyan kincs, amelyet mindenkinek meg kell becsülnie!

Mint a szervezet önálló védekezési rendszere, az immunrendszernek is szüksége van a tápanyagok utánpótlására. A már gyengülőben lévő immunműködés ugyanis már esélyt ad a mikroorganizmusok, baktériumok, vírusok, gombás fertőzések megtelepedésére és azok kibontakozására.

A szükséges tápanyagokban gazdag élelmiszereken, és a gyógynövényeken alapuló étrendkiegészítők fogyasztásával már önmagában támogatható az immunrendszer optimális működése!

A propoliszba rengeteg olyan baktériumellenes anyag kerül, amelyet a növények a kórokozókkal szembeni védelemhez használnak fel. A méhek jellemzően nem egy növényről gyűjtik a „méhragasztó” néven is ismert propolisz előállításához szükséges nedveket, ezért ezek az anyagok keverednek, kiegészítik egymás hatásait -> antibakteriális, antivirálsi, és/vagy gombaölő tulajdonságokkal vértezik fel a propoliszt.
Aminosavak, ásványi anyagok (pl. kálium, magnézium, nátrium) vitaminok (pl. B1, B2, B6, E), enzimek jelenléte egyaránt kimutatható.

Biológiai kutatások értelméban a propolisz legfontosbb összetevői az antioxidáns hatású bioflavonoidok. Az értékes vegyületeknek köszönhetően a propolisszal növelhető a szervezet antioxidáns védelme. A propolisz készítmények segíthetnek a szabadgyökök semlegesítésében, vagy éppen a szabadgyökök elszapordásával párhuzamosan zajló oxidatív károsodások csökkentésében.
A flavonoidok támogatják a sejtmembránok épségét is!

A méhészek tradícionálisan használják a propoliszt: Úgy tartják, hogy a munka során 1-1 kisebb darabka, megtisztított propolisz már segít a jó egészség megőrzésében.

Orvoskutatások értelmében a propolisz immunerősítő hatását felértékeli az a megallapítás, amely szerint a propolisszal szemben a baktériumok vírustörzsei kevésbé, vagy egyáltalán nem képesek rezisztenciát kialakítani, mint mondjuk teszik azt számos szintetikus antibiotikummal szemben. Ezt igazolta a ’Londoni Nemzeti Szív és Tüdő Intézet’ kutatása is.

A propolisz az antibiotikumokkal ellentétben nem csupán egy betegség megfékezésére szolgálhat, ugyanis képes az immunrendszer bármikori felerősítésére. – A propolisszal ellenébe mehetünk az olyan vírusos fertőzéseknek, mint amilyen pl. az influenza!
Tudományos kutatások igazolják, hogy a propolisz hatékony lehet a számos humán megbetegedést kiváltó ’Staphylococcus aureas’, és a fogkövesedést okozó ’Streptococcus’ baktériumok ellen. Orvosi berkekben elismerik a propolisz jótékony hatását influenza és nátha okozta légúti fertőzések esetén!

Amennyiben az orvosi kifejezésnél tartunk... Európában, Franciaországban és Romániában a propolisz gyógyszerekhez közeli minősítéssel büszkélkedhet!

A propolisz regenerálja a szervezetet, gyorsítja a gyógyulás ütemét. Mint immunerősítő, alkalmas:

    - a szervezet önálló védekezési rendszerének a mindennapos erősítésére,

    - a bakteriális fertőzések ellen védő fehérvérsejtek számának a fokozására,

    - illetve, az átfutó jellegű problémák kialakulásának a megelőzésére – pl. a megfázás első jeleinél 1 napos propolisz kúra már ajánlott, a súlyosabb panaszok és tünetek elkerülése végett.

Általánosan 2-3 alkalommal 15-20 csepp fogyasztása javallott naponta.

Egy, a ’The Phytotherapy Research’ 2010. augusztusában megjelent tanulmány szerint a propolisz immunerősítő hatásai megnyilvánulnak azáltal is, hogy a belsőleg fogyasztva a „méhragasztó” képes az immunműködés szabályozására azáltal, hogy serkenti a fehérjeszintézist, és fokozza az immunrendszert stimuláló egyéb vegyületek „munkálkodását”.

Propolisz VÁSÁRLÁS ⇢

Propolisz csepp

Propolisz termékek

Propolisz cseppek, 100ml = 3.971 Ft
Propolisz cseppek, 50ml = 2.271 Ft
100% tiszta Méhpempő, 40g = 6.171 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Propolisz CseppekTöbb ezer elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezünk.

Propolisz Csepp Kúrák

Gyerekeknek Propolisz cseppetGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 10 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek PropoliszCsepp.comFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Propolisz cseppet50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 15 csepp / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES PROPOLISZ KÚRA

Gyakori kérdések a Propoliszról:

Mire jó a Propolisz? Kinek ajánlott a fogyasztása?

Összes Propolisz kérdés és válaszhoz tovább.
Propolis cseppek

Csökkentsd a Megfázás megfázás és az influenza esélyeit Propolisz cseppel.

Csökkentsd a Betegség megelőzés betegségek kialakulásának esélyeit Propolisz cseppel.

Védje propolisszal egészségét

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók